Skal jeg skifte til den nye iPhone X?

Den nye iPhone X er lige på trapperne, og det betyder, at der er rigtig mange, der skal have ny telefon. Måske skal du også? Den nye iPhone X er næsten lige blevet præsenteret, og den er blevet taget blandet i mod. Nogle Apple fans er helt oppe at ringe, mens nogle eksperter forholder sig skeptisk over for den nye model. Men hvad er så specielt ved den, og hvad bliver prisen? Det er nogle af de ting, vi gennemgår i denne artikel.

Hvad er nyt?

Der er en række nye og revolutionerende ved iPhone X. Noget af det nye er skærmen. Først og fremmest er skærmen blevet større, så den fylder hele forsiden af telefonen. Der er altså ikke længere en knap, som man for eksempel kendte det fra iPhone 6. Det har længe været et varemærke ved iPhones, men det bliver det altså ikke mere. Skærmen på den nye model er retina, og den er 5,8”. Som noget helt nyt er skærmen OLED, der er noget af den bedste kvalitet, man kan finde, når det kommer til skærme. Her er iPhone X altså noget anderledes end de tidligere modeller. Den er også mere støv og vandafvisende, end de tidligere modeller har været. Og som noget helt nyt, så kan telefonen sågar oplades trådløst!

En anden ny ting er Face ID, som nogle måske kender fra Playstation kameraet. Det kommer i iPhone X, og det er altså ret så nyt i forhold til de sidste gange. Man kan sige, at det minder om fingeraftryksgenkendelsen. Denne gang er det bare med ansigtet. Smart!

Hvad bliver prisen?

Som du sikkert allerede kan regne ud, så blive iPhone X ikke nogen billig fornøjelsen. Prisen bliver fra cirka 8899, og det har da også skabt lidt røre. Mange mener, at det er for dyrt i forhold til, hvad man får. Men ser man på de specifikationer, som telefonen har, vil man helt sikkert på glæde af den. Den sætter en ny bar for smartphones. Også selvom prisen for mange er for høj.

Sammen med iPhone X lancerede Apple også en iPhone 8 og en iPhone 8 plus, der er en række nye modeller. Det bliver spændende at følge, hvordan markedet kommer til at tage i mod det.

Skal jeg skifte til iPhone X?

Det er klart, at det kan være fristende at skifte til den nye iPhone X. Særligt hvis du er tilhænger af Apple, kan det være rigtig fristende. Har du en nyere telefon, kan du jo eventuelt sælge den, så iPhone X ikke bliver lige så dyr, som den ellers ville have været. Du skal også tænke lidt på dine behov. Bruger du din smartphone meget, og lægger du meget vægt på at have en lækker mobiltelefon? Bruger du den kun til at ringe og sms’e fra. Så er der ingen tvivl om, at den nye iPhone X vil være at skyde lidt over målet, da du så nok ikke vil få brugt alt det, som den kan.

Skriv en kommentar