Et tættere indblik i den nye iPhone X’s skærm og design

Det kan umuligt være gået nogens næse forbi, at Apple har lanceret hele tre nye produkter. iPhone 8, iPhone 8 Plus og iPhone X er Apples nyeste mobiltelefoner, og især iPhone X har skabt en del opmærksomhed. Denne telefon er nemlig blandt Apples dyreste telefoner, men telefonen er også et af de produkter, som har gennemgået de største forandringer. I denne artikel kan du læse mere om iPhone X’s skærm og design, da disse to aspekter har fået en kæmpe opgradering fra tidligere telefoner fra den gigantiske producent Apple. Det er muligt at forudbestille iPhone X fra den 27. oktober 2017, og telefonen forhandles i butikkerne fra den 3. november 2017. Du kan læse mere om hvad priserne på iPhone X bliver på denne hjemmeside.

Skærmen går helt ud til kanten og er uden Hjem-knap

Når iPhone X ses for første gang, er det mest bemærkelsesværdige den store skærm. På denne mobiltelefon går skærmen nemlig helt ud til kanten, og dette betyder, at du får ekstrameget skærm for pengene. Ligeledes er Hjem-knappet fjernet, hvilket også betyder, at der er plads til mere skærm. For at navigere på telefonen skal man i stedet swipe op fra bunden af skærmen – på denne måde vil man få samme funktion som et klik på Hjem-knappen. Hvis du ønsker at åbne alle programmer, skulle du førhen dobbeltklikke på Hjem-knappen. Nu skal du i stedet swipe opad og holde din finger nede på skærmen. Siri tilgås ved en knap på siden af telefonen i stedet for at holde Hjem-knappen nede. På denne måde er alle de praktiske navigerende funktioner altså ikke fjernet – de tilgås blot på andre måder.

Super Retina HD-skærm med OLED

Kvaliteten af skærmen har selvfølgelig også fået en kæmpe opgradering. HDR-skærmen har nu et kontrastforhold på 1.000.000:1, understøttelse af et bredere farveområde, den bedste farvepræcision og en høj opløsning samt lysstyrke. Alle disse nye funktioner sikrer, at du får den bedste skærmoplevelse på din mobiltelefon, hvad end du afspiller videoer, streamer serier, surfer på nettet, ser billeder eller sms’er. Skærmen er 5,8’’, og opløsningen er hele 2.436 x 1.1125. Dette betyder, at der er 458 pixels pr. tomme, hvilket er yderst fantastisk.

True Tone giver et behageligt billede at se på med tilpasset lys

De fleste af os anvender vores mobiltelefon i timevis hver eneste dag. Dette kan belaste øjnene, da vi ser på en lille skærm, som udsender blåt lys. Dog er iPhone X udstyret med en speciel teknologi, som hedder True Tone. Denne teknologi er en avanceret sekskanalssensor. Dette gør, at hvidbalancen på skærmen tilpasses efter farvetemperaturen i omgivelsernes lys. Tilpasningen sker selvfølgelig på en diskret måde, således det ikke forstyrrer din brug af mobiltelefonen. Dine øjne belastes mindre, da billederne på skærmen ser meget mere naturlige ud – faktisk lige så naturlige som på tryk.

Dette er blot et udpluk af nogle af de opgraderinger og forbedringer, som den nyeste iPhone X har gennemgået. Ydermere er bag- og forsiden udelukkende bestående af glas, som er 50 % tykkere end førhen. Dette gør mobilen mere holdbar. Dog skal du ikke være bekymret for beskidte glas med fedtede fingeraftryk, da glasset er fingeraftryks- og fedtafvisende.

Skriv en kommentar